Bankett kocsi
Az ételek frissességét és megfelelő állagát mindig biztosítani tudja egy bankett kocsi használatával. Ezeknek a kiváló minőségű kocsiknak a használata elengedhetetlen, azért hogy az elkészült ételek íze és minősége mindig tökéletes maradjon.
Tekintse meg kínálatunkat, ahol fűtött és hűtött bankett kocsik között válogathat!
(Br.: 1 030 262 Ft)
Ha Ön az élelmiszeriparban dolgozik, és egy megbízható bankett kocsit keres, akkor jó helyen jár. Az Attase széles választékban kínál minőségi tálaló és ételszállító eszközöket, amelybe bele tartoznak a bankett kocsik is.
Kínálatunkban megtalálhatók a legjobb fűtött és hűtött kocsik azért, hogy megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbb készüléket. Ezek a kocsik profi minőségű anyagból készülnek, és a legújabb technológiákat alkalmazzák az élelmiszerek optimális hőmérsékleten történő tartásához.
Mi a bankett kocsi?
Éttermekben, szállodákban és más vendéglátóipari egységekben kiemelten fontos, hogy a frissensültek és a melegen vagy hidegen tárolandó ételek megfelelő módon kerüljenek tárolásra.
Ezen feladatok ellátására az egyik legjobb megoldás az igényesen tervezett, minőségi anyagokból készült bankett kocsi. Ezek a kocsik különböző méretben kaphatóak, ezáltal szinte minden ipari konyhában elhelyezhetőek.
A bankett kocsik lehetővé teszik, hogy finom ételeink könnyen hozzáférhetőek legyenek vendégeink számára, miközben biztonságos hőmérsékleten tartják azokat, egészen a tálalásig.
A kocsik megakadályozzák az ételek túl gyors kihűlését vagy felmelegedését, így minimalizálják az élelmiszerekkel kapcsolatos betegségek kockázatát a fogyasztók számára.
Mire figyeljünk vásárlásnál?
Először is döntse el, hogy milyen célra szeretné használni a kocsit. Amikor egy bankett kocsi vásárlásán gondolkodik, akkor több dolgot is szem előtt kell tartania mint például a konyha méretét, és a kapacitását.
A kocsi kiválasztásában fontos tényező:
- Ételtárolás mennyisége
- Szükséges hőmérséklet szabályozás
- Hűtésre vagy melegítésre szeretné használni
- Polcok száma
- Energiatakarékosság
Előnyei
A bankett kocsinak számos előnye van, többek között egyenletes hőmérsékletet biztosít az elkészült ételeknek. Ez különösen fontos a kényes élelmiszereknél, amelyeknél fennáll a veszély, hogy hamar megromolhat. Csökkenti az élelmiszerhulladékot, és az energiafelhasználást.
Jellemzők
- Fűtött/Hűtött változat
- A légkeveréssel képes az optimális páratartalom beállítására.
- Digitális hőmérséklet beállítás és kijelzés.
- Megfelel a HACCP előírásoknak, beépített vizuális riasztásokkal.
- GN edények tárolására alkalmas vagy polcokkal szerelhető.
- Az optimalizált légkeverés egyenletes hőeloszlatást és gyors melegítést biztosít minden körülmények között.
- A széleken elhelyezkedő távtartók biztosítják a levegő szabad keringését.
- A becsúsztatható légkeveréses fűtő modul igazán könnyen kivehető.
- A levegő nedvesítésére szolgáló víztartály könnyen kivehető.
- Légmentesen záródó ajtó.
Tisztítása
A bankett kocsik hosszú élettartamának megőrzése érdekében rendkívül fontos rendszeresen tisztítani őket. A rendszeres használat során könnyen bekoszolódhatnak, ezért időről időre alapos tisztítást igényelnek.
A tisztításhoz csupán egy tiszta kendőre, vízre és tisztítószerre van szükség. Használja a tisztítószeres, nedves kendőt a kocsi belső és külső részeinek alapos áttörléséhez, hogy eltávolítsa a lerakódott ételmaradékokat. Fontos, hogy a tisztítás után alaposan szárazra törölje.