(Br.: 1 047 750 Ft)
Ice Cream Counter
A fagylaltpult az édességek és desszertek szerelmeseinek paradicsoma. Egy jól kialakított fagyipultban minden megtalálható, amire az embereknek szüksége lehet egy forró nyári napon.
Nézzen körül Fagylaltpult kínálatunkban!
(Br.: 1 047 750 Ft)
(Br.: 1 203 960 Ft)
(Br.: 1 402 918 Ft)
(Br.: 5 727 700 Ft)
(Br.: 6 139 180 Ft)
(Br.: 6 652 260 Ft)
(Br.: 7 406 640 Ft)
Fagylaltpultok
Amennyiben fagylaltozót szeretne üzemeltetni, vagy cukrászattal foglalkozó vendéglátóipari egységgel rendelkezik, úgy nélkülözhetetlen egy professzionális minőségű Fagylaltpult beszerzése.
Egy fagyipult használatával hatékonyan tárolhatja a finomabbnál-finomabb fagylatokat, és könnyebben tudja őket szervírozni a vendégek számára. Ezek a kiváló Hűtéstechnikai berendezések hatékonysága nemcsak a vendégek elégedettségét növeli, hanem az üzlet bevételét is nagymértékben javítja.
Akár kávézójába, cukrászdájába, vagy professzionális étteremébe keres fagylaltpultot, az Attase kínálatában garantáltan megtalálja az ideális fagyipultot. Ezek az energiatakarékos és modern berendezések minden vendéglátóipari egységbe valódi olasz hangulatot teremtenek, és egyszerű takarításuknak köszönhetően megkönnyítik a dolgozók munkáját.
Miért kell beszerezni?
A fagylalt értékesítése számos előnnyel járhat, akár új vállalkozást indít, akár a meglévő vállalkozását szeretné bővíteni. Az első és talán a legfontosabb előny, hogy a fagylaltot általában mindenki szereti, így nagy a kereslet és az igény rá.
Ezenkívül a fagyi egy nagyszerű nyári hűsítő, amely vonzza a vásárlókat a forró nyári napokon. A fagylaltok széles választéka sok vásárlót vonzhat, amiből a tulajdonosok profitálhatnak, és megfelelő marketinggel hosszú távon folyamatos üzleti sikert könyvelhetnek el.
Mi a fagylaltpult
A fagyipultok üzemeltetése a fagylaltot áruló éttermek, fagyizók és standok számára tökéletes választás. Ezek a készülékek a kézzel vagy géppel készült fagylaltokat képesek tárolni a megfelelő hőmérséklet és a higiénia szempontok betartása mellett. Külsejük rozsdamentes anyagból készülnek, és az üvegborítás lehetővé teszi, hogy a vásárlók szeme elé táruljanak a finom édességek. Sok fagyipult hővisszaverő üveggel rendelkezik, ami segít a fagylalt hidegen tartásában így a desszerteket a legjobb állagában nyújthatjuk át vásárlóink részére.
Megvásárolhatók egyenes és hajlított üvegű változatban. Termékeink között a tégely férőhelyek száma típustól függően 4, 6, 7, 9, 10 tégelyes is lehet. A berendezések alsó tároló egységgel és automata leolvasztással rendelkeznek, és a hűtésük statikus.
Cégünk olasz tervezésű és gyártású fagylaltpultokat forgalmaz melyek remekbeszabott designnal és megbízhatósággal vannak felvértezve. CFC gáz mentes és poliuretán prémium szigetelést tartalmaznak.
Higiéniai és biztonsági irányelvek szerint vannak gyártva CE előírásoknak megfelelően. A felhasznált anyagok megfelelnek az európai élelmiszer szabványoknak.
Fagyipult fajtái
Statikus hűtésű
A statikus hűtésű egyik előnye, hogy kevesebb helyet foglal, és csendesebb a működése, mint a ventillációs változat. Arról nem is beszélve, hogy energiatakarékosabb, mivel nincs folyamatosan működő ventilátor.
Ugyanakkor a statikus pult hűtése kevésbé egyenletes, mint a ventillációsé, ezért jellemzően kevesebb tégellyel vannak ellátva. Az ilyen pultok általában szerényebb megjelenéssel rendelkeznek, viszont olcsóbbak is. Elsősorban kisebb forgalmú vendéglátóipari egységekbe ajánljuk.
Ventillációs
A ventillációs hűtésű változatnál a ventilátorok segítségével sokkal jobban tudják szétosztani a hideg levegőt ezért egyenletesebben hűtik a fagylaltot. Ennek köszönhetően a fagylatok állaga sokkal stabilabb. Olyan vendéglátóipari egységekbe ajánljuk, ahol nagyobb a forgalom.
Ezeknek a pultoknak a hátránya, hogy a ventilátor működése miatt valamivel zajosabb és az energiafelhasználása is magasabb, mint a statikus pultoké. Amennyiben fontos Önnek a fagylalt állaga és a megfelelő hűtése akkor a ventillációs hűtésűt érdemes megvásárolni.
Tippek a használatához
A fagylaltpultok használata és a fagylalt árusítása során fontos az élelmiszerbiztonsági előírások betartása. A fagyit mindig a megfelelő hőmérsékleten kell tartani. Nem szabad hagyni, hogy kiolvadjon majd újra befagyjon a szállítás vagy a tárolása közben.
A fagylalt hőmérsékletét is érdemes rendszeresen mérni, és szükség esetén a fagyipult hűtési hőmérsékletét módosítani. Kiemelten fontos továbbá a fagylaltpult rendszeres tisztítása, és karbantartása, a használati utasítás szerint.
Ezen tippek betartásával biztosíthatjuk a pult megfelelő működését és a benne tárolt élelmiszerek minőségét. Amennyiben a berendezés hibát jelez vagy nem működik megfelelően, szakemberrel végeztesse el a szükséges javítást, hogy biztosítsa a fagyipult megfelelő működését és az élelmiszerek biztonságos tárolását.
Igyekezz úgy elhelyezni a pultot, hogy ne legyen kitéve a napsütésnek! Az üveg szerkezeten keresztül bejutó napfény a pulton belül üvegházhatású felmelegedéshez vezethet, amit a hűtőegység nem, vagy csak nem megfelelően tud kompenzálni.
Ennek eredményeként a fagylalt textúrája könnyen megolvadhat, vagy az optimálisnál lágyabbá válik. Próbálja meg a fagylaltpultot hűvös, árnyékos vagy légkondicionált helyen működtetni. Ezzel sok energiát takaríthat meg, a fagylalt állaga megfelelő marad, illetve a pult élettartama is meghosszabbodik.