(Br.: 161 925 Ft)
Whisk - Cream Mixer
Ezek az Ipari célra gyártott Habverő gépek kiválóan alkalmasak a keverő és elegyítő folyamatok végrehajtására, valamint korlátozott mértékben dagasztásra is. Az elektromos habverőket széles körben használják a sütőiparban és cukrásziparban, de megtalálhatóak különböző nagykonyhákban is.
Nézzen körül Habverő gép kategóriánkban!
(Br.: 161 925 Ft)
(Br.: 148 139 Ft)
(Br.: 160 236 Ft)
(Br.: 175 768 Ft)
(Br.: 247 015 Ft)
(Br.: 285 623 Ft)
(Br.: 400 190 Ft)
(Br.: 439 642 Ft)
(Br.: 831 139 Ft)
Mi a Habverő gép?
Habverő gépeink amiket alkalomadtán planetáris mixernek is neveznek alkalmasak finom hab és ízletes krém készítésére vagy akár dagasztásra. Mindent nagy mennyiségben természetesen a gép méretétől és teljesítményétől függően. Strapabíróak így Ipari felhasználásra ajánljuk őket, de nagyobb budgetből dolgozó konyhák is hasznát tudja venni a készítési folyamatok során. Ezek a nagy teljesítményű habverő gépek forradalmasították az élelmiszerek és egyéb termékek előállításának módját. Az összetevők gyors és hatékony, precíz pontosságú és konzisztens felverésére való képességük az ipari habverőgépeket a modern gyártási folyamat nélkülözhetetlen részévé tette. Nagy sebességű, zökkenőmentes működésükkel és könnyű karbantartásával ezek az elektromos habverők felbecsülhetetlen értéket képviselnek bármely nagykonyhában.
Hol használhatóak a habverő gépek?
A habverő gép lehet 1 vagy 3 fázisú. A három fázisú habverő gép nélkülözhetetlen konyhai előkészítő gép a szakácsoknak és cukrászoknak egyaránt. Ezzel a sokoldalú készülékkel szinte bármilyen hozzávalót fel lehet keverni, dagasztani, habot verni.
A habverő gépek felhasználási területei:
- Ipari konyhák
- Cukrászdák
- Vendéglátóipari egységek
- Pékség
Mire figyeljünk Habverő gép vásárlásánál
Fontos figyelmet fordítani arra, hogy milyen keverési feladathoz milyen összetevőket és mekkora mennyiségben használunk. A megfelelő nagykonyhai habverő gép kiválasztása ezen múlik. Azt is figyelembe kell venni, hogy a keverő üstöt nem lehet csurig megtölteni. Feladattól függően a keverő üstöt különböző mennyiségekkel célszerű feltölteni. Például tésztakészítéskor általában 25-50%-ig ajánlott az üstöt megtölteni, attól függően, hogy kemény vagy lágyabb tésztával dolgozunk. A pontos feldolgozható mennyiségekről a gyártó tájékoztatása pontos információt ad az adott készülékről. A habverő gép kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a habverő teljesítményét, a keverőtál kapacitását, a sebességfokozatok állíthatóságát és a habverő áramforrását.
Planetáris Mixer
Az ipari habverő gép nemzetközi elnevezése planetary mixer, amely a működési rendszeréből jön, hogy a habverő kar és fejmunka közben úgy mozog, mint a bolygók a pályáikon. A bolygókeverő elnevezés onnan ered, hogy az eszközt egy keverő tengellyel tervezték, amely lehetővé teszi, hogy a keverőszerszám bolygómozgás szerűen forogjon, miközben maga az edény nem mozdul. Ezzel a kialakítással a keverőeszköz eléri az edény minden részét. A felszerelt keverőeszköz a feladatnak megfelelő mozgást végez, ezáltal tökéletesen eldolgozza az alapanyagot. A kínálatunkban található habverő gépek alkalmasak tészták, krémek, mártások és más igényes desszertek összetevőinek kikeverésére erős és gyors keverő működéssel.
Habverő gép jellemzői
- Rozsdamentes acél borítással rendelkezik.
- Biztonsági kapcsolóval vannak felszerelve.
- A keverő fejegységek is rozsdamentesek.
- Sok esetben biztonsági ráccsal felszereltek.
- A profibb habverő gépek kivehető üsttel rendelkeznek.
- Megfelelnek a legszigorúbb higiénia elvárásoknak.
- Állítható sebesség lévén változtathatjuk a motor fordulatszámát, ami hatással van az elkészült termékre.
- Több készülék időzítővel rendelkezik.
- Teljesítményük széles skálán mozog.
- Zajszint elfogadható és nem zavaró.
Tudnivalók Habverő gép használatához
Ahhoz, hogy sokáig tudja használni a megvásárolt Habverő gépet, illetve hosszú élettartamú legyen, a következőket ajánljuk figyelmébe.
- Menet közben sose váltson sebességet. Csak akkor szabad, ha a készüléket leállította.
- Tartsa be a gyártó által előírt maximális feldolgozható mennyiségeket, illetve a hozzá tartozó keverési sebességet.
- Amennyiben túlterheljük a habverő gépet gyorsabb kopást, elhasználódást, és üzemzavart idézhetünk elő.
- A keverőszerszámok tengelycsonkját és az üstemelő szerkezet csúszó felületeit kenje be rendszeresen élelmiszeriparban engedélyezett kenőanyaggal.
- A habverő használati utasítása szerint végezze a gép tisztítását.Fél évente végeztessen olajcserét, valamint állapotfelmérést szakszervizzel.
Habverő gép tisztítása
A habverő gép takarítása roppant egyszerű művelet. Gondoskodjon, arról, hogy a habverőt megfelelően áramtalanította. Az edény és a keverő szerszámok kivehetőek az alapos tisztítás érdekében. A készülék tisztításához pedig nincs másra szükség csak meleg vízre és egy kevés tisztítószerre. A készülék takarításához ne használjon durva anyagokat. Amint végzett a tisztítással puha száraz törlőkendővel törölje szárazra. Mindig ellenőrizze, hogy a sebességváltó megfelelő kenéssel rendelkezik-e, és ha szükséges akkor kenje be az erre a célra gyártott kenőanyaggal. Ez vonatkozik a keverőtengelyre és az üstemelő szerkezetre is. A habverő gépek minden ipari vagy vendéglátóipari konyha nélkülözhetetlen kiegészítői. Gyors, hatékony és következetes módját kínálják az alapanyagok összekeverésének.
Habverő gép márkáink
Az Attase kínálatában elérhető habverő gép márkák a következők:
- Fimar
- Ozti
- Maxima
- Hendi
- Stalgast