(Br.: 1 098 937 Ft)
Ipari indukciós tűzhely
A dizájnos és könnyen tisztítható Ipari indukciós tűzhelyek praktikusak, ugyanakkor nagyon hatékonyak is minden Ipari konyha számára, ahol precízen, gyorsan, és nagy mennyiségben kell az ételeket elkészíteni.
Válogasson professzionális minőségű Ipari indukciós tűzhelyeink között, ahol két, illetve négy zónás Szabadonálló indukciós tűzhelyeket is megtalál!
(Br.: 1 098 937 Ft)
(Br.: 1 657 744 Ft)
(Br.: 940 194 Ft)
(Br.: 2 379 123 Ft)
(Br.: 2 497 766 Ft)
(Br.: 2 657 729 Ft)
(Br.: 2 697 213 Ft)
(Br.: 2 832 411 Ft)
(Br.: 2 869 838 Ft)
(Br.: 3 774 148 Ft)
(Br.: 3 918 903 Ft)
Mi az Indukciós tűzhely?
A nagy teherbírású Indukciós tűzhelyek könnyebbé és gyorsabbá teszik a főzést minden Ipari konyha részére. Az indukciós tűzhelyek között szabadonálló indukciós tűzhelyek is megtalálhatóak, amelyek legnagyobb előnye, hogy hatékony és egyben energiatakarékos is. Az indukciós technológia lényege, hogy a főzőlapon keletkező energia közvetlenül az edényre irányul, amelynek mágneses felülete azonnal reagál a hőmérsékletváltozásra. Ez azt jelenti, hogy az indukciós tűzhelyek kevesebb energiát fogyasztanak és biztonságosabbak, mint a hagyományos tűzhelyek.
Az indukciós tűzhely előnye
Biztonságosabb használat: A hagyományos gáz vagy elektromos tűzhelyekkel összehasonlítva az indukciós tűzhelyek használata sokkal biztonságosabb, mivel nincs közvetlen láng, és a főzőlap felületéről nagyon kevés hő szabadul fel.
Energiatakarékos: Az indukciós tűzhelyek energiatakarékosak a hőtermelés módja miatt. Az indukciós felületre helyezett edények vagy serpenyők az indukciós technológia révén gyorsan felmelegednek ezáltal kevesebb energiát fogyasztanak.
Sokoldalúság: Az indukciós tűzhelyek nagyon sokoldalúak, és számos főzési módszerhez kiválóan alkalmasak, beleértve a légkeveréses sütést, a lassú főzést és a párolást.
Az indukciós tűzhely hátránya
Ár: Bár az indukciós tűzhelyek szinte minden más szempontból nagyszerűek, általában drágábbak, mint a hagyományos gáz vagy elektromos tűzhelyek.
A felület karbantartása: Az indukciós tűzhelyek speciális edényeket és serpenyőket igényelnek. Ha hagyományos edényeket használ, előfordulhat, hogy azok nem melegszenek fel megfelelően.
Indukciós tűzhely tisztítása
Mivel az Indukciós tűzhely ételek készítésére használják rendkívül fontos a megfelelő higiénia szabályok betartása minden nagykonyha számára. Az indukciós tűzhelyet minden használat után alaposan meg kell tisztítani a különböző szennyeződésektől. Takarítás előtt várja meg míg kihűl a készülék, majd csak ezután kezdjen hozzá az indukciós tűzhely tisztításához. A rozsdamentes anyagának köszönhetően a tűzhely takarítása nem időigényes feladat, és roppant egyszerű. Vegyszeres vízzel mossa át a tűzhely külső burkolatát, majd törölje szárazra. Az indukciós tűzhelyen használt edényeket, serpenyőket pedig Ipari mosogatógépben könnyedén tisztává varázsolhatja.
Kínálatunkban megtalálható Indukciós tűzhely márkák
- Stalgast
- Hendi
- Berto’s