(Br.: 99 898 Ft)
(Br.: 90 170 Ft)
Egy professzionális minőségű Ipari gofrisütő nem hiányozhat egyetlen Ipari konyhából sem, ahol nagy mennyiségben kell az ízletes gofrikat elkészíteni. Kínálatunkban rozsdamentes acélból készült kifejezetten Ipari felhasználásra gyártott gofrisütők között válogathat.
Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb Ipari gofrisütőt!
Napjainkban a vendéglátóipari egységek kínálatában elképzelhetetlen, hogy ne szerepelne a desszertek között a gofri vagy a palacsinta. Az Ipari gofrisütők ideálisak minden vendéglátóipari egység számára, ahol különböző méretű és fajtájú gofrit szeretnének nagy mennyiségben elkészíteni, hiszen ezek a gofrisütők több formában és méretben elérhetők. Az Ipari gofrisütők könnyen beüzelemhetők, kis helyet foglalnak, könnyen kezelhetők és igazán strapabíró készülékek köszönhetően a vaskos felépítésnek, arról nem is beszélve, hogy energiatakarékosak is. Kis befektetéssel elérhető az extra bevétel. Egy vagy két öntöttvas sütőfelülettel kaphatók, amely biztosítja a sütés tisztaságát és megkönnyíti az utólagos tisztítást. Hőmérsékletük állítható az igényeknek megfelelően a fogantyú pedig hőszigetelt. A gofrisütők minőségi rozsdamentes acélból készülnek, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen nagykonyhából sem.
A vendéglátóipari professzionális Ipari gofrisütők sütőfelülete legtöbbször öntöttvasból készülnek. Ez azért van mert a kiváló minőségű szénacélból készült nehéz sütőfelületek nagyon jól vezetik a hőt és egyenletes hőeloszlást biztosítanak a sütési folyamat során. Ez kiváló sütési eredményt és intenzívebb ízt biztosít az elkészült desszerteknek. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az öntöttvasból gyártott edényeket évszázadok óta használják főzéshez, sütéshez vagy pirításhoz. Az Attase által forgalmazott Ipari gofrisütői öntvény sütőfelületekkel vannak felszerelve, melyek ideálisak a magas hőmérsékleten történő munkavégzéshez. Tökéletesek gyors, ízletes és ropogós gofri sütéséhez, különféle kivitelben.
A kínálatunkban elérhető Ipari gofrisütő márkáink
Először is áramtalanítsuk a készüléket és győződjünk meg arról, hogy az Ipari gofrisütő sütőfelülete kihűlt ezáltal elkerülhetőek a nemkívánatos balesetek és égési sérülések. Mint minden Ipari konyhában a higiéniai szabályok betartása kiemelten fontos egy Ipari konyha működése során. Ahhoz, hogy elkerüljük a különböző ételmérgezésekkel kapcsolatos betegségeket, ajánlott minden műszak után alaposan kitakarítani a gofrisütőt. Ez pár egyszerű mozdulattal megoldható. Távolítson el minden lerakódott ételmaradékot a sütőről, majd törölje át nedves vegyszeres ruhával a készüléket. Ha ezzel végzett nincs más dolga, mint szárazra törölni. A rozsdamentes részek esetén speciális vegyszer használata ajánlott. A megfelelő karbantartással és tisztítással nagyban növeli az Ipari gofrisütő élettartamát, és a megfelelő működését.